Tarieven

Wat u betaalt en hoe het werkt.

  • Eenmalig €...

    Onze op maat gemaakte webservices bieden een uitstekende oplossing voor het maken van een website die perfect aansluit bij uw bedrijfsdoelstellingen en voorkeuren. Met eenmalige kosten die variëren afhankelijk van de complexiteit van uw website, kunt u erop vertrouwen dat wij een website opleveren die aan uw verwachtingen voldoet. Wij zorgen voor elk detail en houden uw visie, doelgroep en branding in gedachten om een ​​unieke en onderscheidende website te creëren die uw merkidentiteit weerspiegelt en de verwachtingen van uw klanten overtreft. Aarzel dus niet om ons te laten helpen uw visie tot leven te brengen. Neem contact met ons op en wij zetten een gepaste quota op.

&

  • Maandelijks €25,00

    Maandelijks betalen onze klanten €25,00 euro per maand. Dit vragen wij zodat wij ervoor kunnen zorgen dat jouw website probleemloos blijft lopen. Wij updaten regelmatig de plugins en zijn altijd beschikbaar als u ergens hulp bij nodig heeft.

Neem contact op of zie de veelgestelde vragen.

WordPress-hosting is een service die ervoor zorgt dat uw website online en toegankelijk is voor bezoekers. U kunt WordPress-hosting kopen bij verschillende hostingbedrijven, zoals Antagonist, SiteGround, Vimexx, enz. De prijzen variëren afhankelijk van het gekozen hostingpakket en de gewenste functies.

De kosten van WordPress-hosting kunnen variëren tussen €5 en €30 per maand, afhankelijk van het hostingbedrijf en het hostingpakket dat u kiest. Deze prijzen zijn echter slechts een algemene schatting, en het is raadzaam om de tarieven van verschillende hostingproviders te vergelijken om de beste optie te vinden die past bij uw behoeften en budget.

Een domeinnaam is het unieke webadres van uw website (bijvoorbeeld “www.uwbedrijfsnaam.nl”). U kunt een domeinnaam registreren bij gespecialiseerde registratiebedrijven, zoals GoDaddy, Namecheap, en anderen. De prijs van een domeinnaam varieert afhankelijk van de extensie (bijv. .com, .nl, .org) en het registratiebedrijf.

Voor een standaarddomeinnaam kunt u rekenen op een jaarlijkse kost van ongeveer €10 tot €20. De exacte prijs kan variëren afhankelijk van de gekozen extensie en het registratiebedrijf. Houd er rekening mee dat bepaalde domeinextensies (zoals .com) duurder kunnen zijn dan andere.

Ja, u kunt uw bestaande domeinnaam gebruiken met de nieuwe website. We helpen u graag bij het configureren van uw domeinnaam om te verwijzen naar de nieuwe website die we voor u bouwen.

Ja, uw website kan worden uitgebreid met extra functionaliteiten. We kunnen modules, plug-ins of andere aanpassingen toevoegen om aan uw toekomstige behoeften te voldoen. Dit zal wel extra kosten. Maar hiervoor hoeft u niet een volledige website prijs te betalen, de tarieven daarvoor spreken we samen af.

Wij kunnen uw bestaande site herbouwen en moderniseren. Zoals we ook gedaan hebben bij onze vorige klanten.

Ja, we bieden webdesign voor e-commercewebsites. Maar alleen het ontwerp, we regelen dus niet dat de webshop functioneert maar puur hoe die eruit ziet. Dit doen we ook alleen op WordPress. Als u hierbij interesse heeft neem dan contact op.

De duur van het project hangt af van de complexiteit van uw website en de beschikbaarheid van inhoud en materialen. We zullen een tijdlijn met u bespreken en streven ernaar om uw website binnen een redelijke termijn af te ronden. Denk hierbij aan een gemiddelde tijd van 2 tot 6 weken.

Ja, we zorgen ervoor dat uw website gemakkelijk uitbreidbaar en aanpasbaar is. Na de levering van de website is het compleet van u en u mag er dus mee doen wat u wilt.