Tarieven

Wat u betaalt en hoe het werkt.

  • Eenmalig €500 - €2000

    Onze op maat gemaakte webservices bieden een uitstekende oplossing voor het maken van een website die perfect aansluit bij uw bedrijfsdoelstellingen en voorkeuren. Met eenmalige kosten die variëren van 500 tot 2000 euro, afhankelijk van de complexiteit van uw website, kunt u erop vertrouwen dat wij een website opleveren die aan uw verwachtingen voldoet. Wij zorgen voor elk detail en houden uw visie, doelgroep en branding in gedachten om een ​​unieke en onderscheidende website te creëren die uw merkidentiteit weerspiegelt en de verwachtingen van uw klanten overtreft. Aarzel dus niet om ons te laten helpen uw visie tot leven te brengen. Neem contact met ons op om uw online aanwezigheid te transformeren!

&

  • Externe kosten

    Allereerst is het belangrijk op te merken dat klanten zelf verantwoordelijk zijn voor het aanschaffen van WordPress-hosting en een domeinnaam. WordPress-hosting is de service die uw website draaiende houdt en toegankelijk maakt voor bezoekers op het internet. De kosten van hosting kunnen variëren afhankelijk van het hostingbedrijf en het gekozen hostingpakket. Over het algemeen kunt u verwachten dat de kosten voor hosting ergens tussen de €5 en €30 per maand liggen, afhankelijk van uw specifieke behoeften en het niveau van ondersteuning dat u wenst. Daarnaast is het noodzakelijk om een domeinnaam te registreren, wat het unieke webadres van uw website is. De prijs van een domeinnaam varieert afhankelijk van de extensie (zoals .com, .nl, .org, etc.) en het registratiebedrijf. Gemiddeld kunt u rekening houden met een jaarlijkse kost van ongeveer €10 tot €20 voor een standaarddomeinnaam. Naast hosting en een domeinnaam raden we onze klanten ten zeerste aan om Elementor Pro aan te schaffen, een krachtige visuele paginabuilder voor WordPress. Elementor Pro biedt geavanceerde functionaliteiten en ontwerpmogelijkheden die de potentie en flexibiliteit van uw website vergroten. De kosten van Elementor Pro bedragen ongeveer €60 per jaar. Het is belangrijk op te merken dat hoewel het niet verplicht is om Elementor Pro aan te schaffen, het wel sterk wordt aanbevolen om de beste ervaring en resultaten te behalen met de website die wij voor u bouwen. We hopen dat deze uitleg u helpt bij het begrijpen van de externe prijzen en aanbevelingen met betrekking tot het bouwen van uw website bij Paranto. Als u nog vragen heeft of meer informatie nodig heeft, staan wij altijd klaar om u te helpen.

Neem contact op of zie de veelgestelde vragen.

WordPress-hosting is een service die ervoor zorgt dat uw website online en toegankelijk is voor bezoekers. U kunt WordPress-hosting kopen bij verschillende hostingbedrijven, zoals Antagonist, SiteGround, Vimexx, enz. De prijzen variëren afhankelijk van het gekozen hostingpakket en de gewenste functies.

De kosten van WordPress-hosting kunnen variëren tussen €5 en €30 per maand, afhankelijk van het hostingbedrijf en het hostingpakket dat u kiest. Deze prijzen zijn echter slechts een algemene schatting, en het is raadzaam om de tarieven van verschillende hostingproviders te vergelijken om de beste optie te vinden die past bij uw behoeften en budget.

Een domeinnaam is het unieke webadres van uw website (bijvoorbeeld “www.uwbedrijfsnaam.nl”). U kunt een domeinnaam registreren bij gespecialiseerde registratiebedrijven, zoals GoDaddy, Namecheap, en anderen. De prijs van een domeinnaam varieert afhankelijk van de extensie (bijv. .com, .nl, .org) en het registratiebedrijf.

Voor een standaarddomeinnaam kunt u rekenen op een jaarlijkse kost van ongeveer €10 tot €20. De exacte prijs kan variëren afhankelijk van de gekozen extensie en het registratiebedrijf. Houd er rekening mee dat bepaalde domeinextensies (zoals .com) duurder kunnen zijn dan andere.

Elementor Pro is een populaire visuele paginabuilder voor WordPress waarmee u geavanceerde functionaliteiten en ontwerpmogelijkheden aan uw website kunt toevoegen. Het kost ongeveer €60 per jaar. Hoewel het niet verplicht is, wordt het sterk aanbevolen omdat het de potentie en flexibiliteit van uw website vergroot en u in staat stelt om uw inhoud eenvoudig te bewerken en aan te passen zonder technische kennis.

Ja, u kunt uw bestaande domeinnaam gebruiken met de nieuwe website. We helpen u graag bij het configureren van uw domeinnaam om te verwijzen naar de nieuwe website die we voor u bouwen.

Nee, u heeft geen uitgebreide technische kennis nodig. We zorgen ervoor dat uw website gebruiksvriendelijk is en we kunnen u voorzien van een content management systeem (CMS) zoals WordPress, waarmee u gemakkelijk inhoud kunt bewerken en pagina’s kunt beheren zonder technische expertise.

Na de oplevering van de website hoeft u paranto niks meer te betalen en heeft Paranto geen verantwoordelijkheid in ondersteuning bij de website. Als u vragen heeft neem gerust contact op.

Ja, uw website kan worden uitgebreid met extra functionaliteiten. We kunnen modules, plug-ins of andere aanpassingen toevoegen om aan uw toekomstige behoeften te voldoen. Dit zal wel extra kosten, en weer eenmalig zijn. Maar hiervoor hoeft u niet de volledige website prijs te betalen, de tarieven daarvoor spreken we samen af.

Wij kunnen uw bestaande site herbouwen en moderniseren. Zoals we ook gedaan hebben bij onze vorige klanten.

Ja, we bieden webdesign voor e-commercewebsites. Maar alleen het ontwerp, we regelen dus niet dat de webshop functioneert maar puur hoe die eruit ziet. Dit doen we ook alleen op WordPress. Als u hierbij interesse heeft neem dan contact op.

De duur van het project hangt af van de complexiteit van uw website en de beschikbaarheid van inhoud en materialen. We zullen een tijdlijn met u bespreken en streven ernaar om uw website binnen een redelijke termijn af te ronden. Denk hierbij aan een gemiddelde tijd van 2 tot 6 weken.

Ja, we zorgen ervoor dat uw website gemakkelijk uitbreidbaar en aanpasbaar is. Na de levering van de website is het compleet van u en u mag er dus mee doen wat u wilt.